Известие

Collapse
No announcement yet.

питане за вакум маркучето на егр

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• питане за вакум маркучето на егр

здравейте колеги, извинявам се за новата тема но конкретно по моя въпрос не открих нищо с търсачката. Затапих егр-а на моята алфа 156 1.9 но незнам трябва ли да се запуши и маркучето за вакума което влиза в клапана, благодаря предварително!
    Last edited by cuiceka; d.m.y г., 18:55.
    alfa romeo 156 1.9 jtd

Първоначално публикувано от cuiceka Покажи съобщение
    здравейте колеги, извинявам се новата тема но конкретно по моя въпрос не открих нищо с търсачката. Затапих егр-а на моята алфа 156 1.9 но незнам трябва ли да се запуши и маркучето за вакума което влиза в клапана, благодаря предварително!
    А защо затапи EGR-a първо?

Comment

колата нещо няма мощност а съм сменил дебитомер, съединител почистих буксата на потенциометара бях на диагностика и всичко е наред . Затапих го за проба
      alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

колата нещо няма мощност а съм сменил дебитомер, съединител почистих буксата на потенциометара бях на диагностика и всичко е наред . Затапих го за проба
        Върни го старото положение. Къде си бил на диагностика? Не всеки познава капризите на нашите принцеси

Comment

здравейте колеги, извинявам се за новата тема но конкретно по моя въпрос не открих нищо с търсачката. Затапих егр-а на моята алфа 156 1.9 но незнам трябва ли да се запуши и маркучето за вакума което влиза в клапана, благодаря предварително!
          Ако си го затапил горе на всмукателния колектор с метална пластина, значи няма проблем
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

с метална пластина го затапих но не бях сигурен за маркучето а за диагностиката при Милен от стара загора
            alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

с метална пластина го затапих но не бях сигурен за маркучето а за диагностиката при Милен от стара загора
              Pompata колко бара ти качва особено при високите обороти

Comment

може би очаквам твърде много от алфата . имам я от 2 седмици преди това колата ми беше лагуна 115 кс дизел а тази е 105
                alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

може би очаквам твърде много от алфата . имам я от 2 седмици преди това колата ми беше лагуна 115 кс дизел а тази е 105
                  Ми със сигурност имаш някакъв проблем!

Comment

Що като начало не напишеш модел и година. Знаеш ли колко алфи има 1.9 като разновидност?

Comment

Working...
                    X